Confidentialitate

In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti introduce la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa de e-mail etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra si noi (raspunsuri la intrebari, anunturi noutati, comenzi, facturare, livrare) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale. Veti putea trimite formularul numai daca va exprimati acordul cu acesti termeni.
De asemenea, domeniul site-ului este criptat cu ajutorul unui certificat de securitate SSL, astfel incat informatiile trimise nu pot fi interceptate de terte persoane.
Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site. Acest lucru va implica stoparea comunicarii intre noi si a onorarii comenzilor.
Cookie-urile pe care eventual le folosim, nu colecteaza IP-uri sau alt tip de date personale.

Comenzi si livrare

Comenzile primite se expediaza prin curierat, contravaloarea acestuia fiind platita de catre client separat de cea a produselor comandate.

Produsele ne conforme vor fi inlocuite daca sunt expediate inapoi in termen de 3 zile.

Conform legii, in termen de 14 zile clientul poate returna un produs comandat online fara sa fie necesara o justificare, cu conditia ca acesta sa fie expediat inapoi in starea si ambalajul in care a fost primit.

Exceptie de la regula de mai sus fac produsele downloadabile (fisiere) si produsele fizice facute sau aduse pe comanda.